Turun Kansantanssin Ystävät ry — tanssin taitoa ja riemun rytkettä

Ryhmät Nousiaisissa


Tikkerperi

Tikkerperi on 2007-2010 syntyneiden lasten ryhmä, jota ohjaa Mervi Lahtonen. Ryhmä aloitti toimintansa aikuinen-lapsi-ryhmänä syksyllä 2012 ja keräsi runsaasti esiintymiskokemusta heti ensimmäisenä vuotenaan. Esiintymisasuina ryhmä käyttää pääasiassa feresejä. Syksyllä 2013 nämä taitavat ja innokkaat tanssijan alut jättivät aikuiset oven taakse ja jatkavat laulu-, leikki- ja tanssiharjoituksiaan keskenään Mervin kanssa. 


Aikamoiset

Aikamoiset, aikuisten ryhmä, aloitti tanhuamisen alkeista reilu kymmenen vuotta sitten Nousiaisissa. Ryhmä osaa niin polkat, jenkat kuin kisa- sekä muutkin askelikot, mutta joukkoon otetaan ilolla vastaan myös alottelijoita, sillä kertaus on opintojen äiti.


Pumppernikkeli

Pumppernikkeli on Nousiaisissa syksyllä 2013 aloittanut aikuinen-lapsi-ryhmä. Pienten tanssijoiden ikäjakauma oli aloitettaessa kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen. Loruihin, leikkeihin, lauluihin ja tansseihin on onneksi helppo osallistua iästä riippumatta ja ensimmäisessä joulujuhlassa päästiin jo esiintymäänkin. Jouluksi ryhmälle valmistui myös hienot, kansanomaiset esiintymisasut.

Harjoituskalenteri

Keskiviikko

18.00-19.00   Pumppernikkeli
18.00-19.10   Tikkerperi

 

 

 

Torstai

19.30-21.00   Aikamoiset